۱۳۹۹ بهمن ۸, چهارشنبه

افزایش کودک همسری به علت افزایش مبلغ وام ازدواج

 


۱۳۹۹ بهمن ۵, یکشنبه

حمله پلنگ به یک کودک در نیک شهر

 کد خبر: ۲۹۹۶۶۰۶

تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۳

حمله پلنگ به یک کودک در نیک شهر

کودک آسیب دیده از حمله پلنگ در نیکشهر از بیمارستان مرخص شد.

ببه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، پیربخش بلوچی پدر این کودک ۱۰ ساله گفت: فرزندم روز پنجشنبه گذشته در پی حمله یک پلنگ در روستای رودسران منطقه گرگان این شهرستان، از ناحیه سر دچار آسیب شد که پس از اقدامات درمانی از بیمارستان محمد رسول الله (ص) نیکشهر ترخیص شد.
این هم استانی افزود: پس از ناپدید شدن چند راس بز به همراه علی پسرش برای جستجو به کوه‌های اطراف می‌روند و با حمله پلنگ روبرو می‌شوند که با فریاد و پرتاب سنگ ، موفق به دور کردن پلنگ و نجات پسرش می‌شود.
پیربخش بلوچی گفت: امسال ۱۴ راس بز وی طعمه پلنگ شده که در آخرین مرحله، ۴ راس تلف شده است.
شهرستان نیک شهر در جنوب سیستان و بلوچستان با دارا بودن آب و هوای مناسب و کوه‌های بکر و گسترده از مناطقی است که در آن گونه‌های جانوری در معرض انقراض همچون خرس و پلنگ هنوز وجود دارد.

حمله پلنگ به یک کودک در نیک شهر

۱۳۹۹ بهمن ۳, جمعه

مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسید کربن در فرخ شهر

 ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۶

کد خبر : ۷۶۳۸۷۲۴

مسمومیت ۴ نفر با گاز مونوکسید کربن در فرخ شهر

استنشاق گاز مونوکسید کربن دو خانم و دو کودک را در فرخ شهر راهی بیمارستان کرد.

مسمومیت با گاز مونوکسید کربنبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمد حیدری رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بر اثر استنشاق گاز مونوکسید کربن دو خانم ۳۶ و ۴۰ ساله و دو کودک در فرخ شهر مسموم شدند.


بیشتر بخوانید


او افزود: کارشناسان فوریت‌های پزشکی پس از انجام اقدامات درمانی اولیه آن‌ها را به بیمارستان امام علی (ع) فرخ شهر منتقل کردند.

کمبود نیرو، خودرو و قایق برای حفاظت از محیط زیست در استان بوشهر

 


کمبود نیرو، خودرو و قایق برای حفاظت از محیط زیست در استان بوشهر

بوشهر - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از کمبود نیرو، قایق و خودرو برای حفاظت از محیط زیست استان خبر داد و گفت: ۳۵ محیط بان در استان داریم که خیلی کم است.

فرهاد قلی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان بوشهر دارای تنوع بالایی در زمینه گیاهی و جانوری است و وظیفه سخت و رسالت مهمی در حفاظت و حراست از این گونه‌ها داریم که برخی از آنها در معرض خطر انقراض هستند.

وی از گونه‌های مهم جانوری استان بوشهر به بز کوهی، قوچ و میش، پلنگ، آهو و پرندگانی چون تیهو و هوبره و آبزیانی چون دولفین خلیج فارس و لاک‌پشت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: برخی از لاک‌پشت‌ها در خطر انقراض هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به اینکه ۷.۵ درصد از مساحت استان بوشهر تحت حفاظت محیط زیست است افزود: در استان بوشهر ۳۵ محیط‌بان داریم که در پاسگاه‌ها مستقر هستند و از نظر تعداد نیرو با کمبود شدید روبرو هستیم.

وی کمبود قایق، نفرات و خودرو را از مسائل و مشکلات مهم برای حفاظت محیط زیست در استان دانست و بیان کرد: با وجود کمبودها و مشکلاتی که داشته‌ایم، تلاش شده تا حفاظت مناسبی از این مناطق داشته باشیم.

مقابله با استحصال دریا

قلی‌نژاد با اشاره به اینکه بیشترین میزان تخریب‌های زیست‌محیطی در استان بوشهر مربوط به دریا و ساحل است، افزود: استحصال اراضی از دریا، سواحل و خوریات از مشکلات مهم و اساسی در این زمینه است.

وی تاکید کرد: در سال جاری همه استحصال‌های سال‌های قبل را شناسایی کرده‌ایم و پرونده‌های حقوقی در مورد این موارد در حال تشکیل است. هرگونه استحصال را مطالبه خواهیم کرد و برای احیای اکوسیستم دریایی هزینه خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تاکید کرد: با تلاش‌های صورت گرفته، طی دو سال اخیر هیچ‌گونه استحصال جدیدی در دریا و خوریات ما ایجاد نشده است و در پهنه آبی و دریایی موردی از استحصال نداشته‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه هر گونه استحصال از دریا ممنوع و غیرقانونی است، خاطرنشان کرد: سه مورد از استحصال دریا را متوقف کرده‌ایم.

دستگیری ۱۷۳ متخلف شکار و صید

قلی‌نژاد از مقابله جدی با زنده‌گیری و خرید و فروش پرندگان خبر داد و افزود: طی سال جاری با کنترل‌های صورت گرفته چهار محموله قاچاق پرندگان توقیف و از قاچاق ۲۰۴ پرنده در حال انقراض جلوگیری شده است.

وی از دستگیری ۱۷۳ متخلف شکار و صید در استان بوشهر طی ۹ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: ۱۱۵ پرونده تخلف تشکیل شده است که بیشترین میزان تخلفات مربوط به شکار پرندگان شکاری است.

۱۳۹۹ دی ۳۰, سه‌شنبه

۶ کودک بر اثر کرونا در استان سمنان فوت شدند

 ۳۰ دی ۱۳۹۹،‏ ۱۵:۲۸

۶ کودک بر اثر کرونا در استان سمنان فوت شدند

سمنان- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: ۶ کودک، از ابتدای شیوع کرونا، در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم‌پزشکی استان به دلیل ابتلا به این ویروس فوت شدند.

به گزارش ایرنا، نوید دانایی روز سه‌شنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی استان سمنان ابراز داشت: سه کودک و سه نوزاد در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا فوت شدند.
دانایی ادامه داد: استان سمنان در زمینه مرگ و میر کودکان به دلیل ویروس کرونا وضعیت مطلوب دارد و تست مادر سه نوزاد مثبت بود که کودکشان به دلیل نارسی فوت شدند در آمار فوتی ویروس کرونا قرار گرفتند.
وی ابراز داشت: میانگین سن فوتی ناشی از کرونا در استان سمنان ۷۳ سال و در کشور ۶۵ سال است.
دانایی ادامه داد: چهار درصد مبتلایان کرونا در استان سمنان فوت شدند و در کشور میزان فوتی بین ۵.۵ تا ۶ درصد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  یادآور شد: استان سمنان احاطه شده بین هشت استان پرجمعیت کشور است و همین موضوع در کنار رفت و آمد با این استان ها، آمار ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.
به گفته دانایی، موج اول کرونا در قم و گیلان رخ داد و بعد از این ۲ استان، سمنان درگیر اوج کرونا شد.
وی افزود: بیماریابی خوب در استان سمنان موجب شده تا آمار تشخیص کرونا در استان بالا باشد.
دانایی با تاکید بر صحت آمار کرونا در استان سمنان ابراز داشت: بیماری که سرطان ریه پیشرفته داشت و به کرونا مبتلا و فوت شد، برای وی علت فوت کرونا ثبت شد و آمار کرونا در استان سمنان به صورت صحیح بر اصل صحت ارائه می‌شود.
وی بیان کرد: بیمار ۹۸ ساله با چندین بیمار زمینه‌ای کرونا گرفت و فوت او براساس کرونا ثبت شد و ممکن است فرد براساس بیماری‌های زمینه‌ای فوت شده باشد، اما چون کرونا داشت مرگ بر اثر کرونا ثبت می شود.
وی تاکید کرد: مدیریت بیماری و درمان ویروس کرونا و بیماریابی در استان سمنان مطلوب است و استان نسبت به کشور وضعیت خوبی دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  اضافه کرد: میزان بیماران بستری در بیمارستان و روند ابتلا و تعداد بیماران بستری تعیین کننده رنگ‌بندی کرونایی است و میزان مرگ شاخص تعیین رنگ‌بندی نیست، چرا که برخی افرادی که امروز فوت می‌شوند از یک ماه پیش در بیمارستان بستری یا زیر دستگاه هستند.

موج چهارم کرونا وابسته به رفتار جامعه است
دانایی افزود: امیدواریم موج چهارم با همراهی مردم و رخ ندهد، اما خیز دوباره شیوع کرونا ناشی از ساده‌انگاری مردم و مسوولان است.
وی ادامه داد: بسته‌بودن در و پنجره، بی‌توجهی به رعایت نکات بهداشتی و رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی عامل اصلی شیوع کرونا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  بیان کرد: تقابل بین سفر، آموزش، مذهب و پژوهش بی‌معنا است و باید در تمام بخش‌ها دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت شود.
وی یادآور شد: سمنان جزو اولین استان‌هایی بود که مشکل کمبود محلول ضدعفونی در استان با توجه به تولید داخل رفع کرد.
وی بیان کرد: برخی واحدهای تولیدی  مواد ضدعفونی با خواص ضد میکروبی دارند و خواص ویروسی ندارند و دانشگاه علوم پزشکی این آمادگی را دارد تا از شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه مبارزه با شیوع کرونا همکاری کند.

اسامی افراد پرخطر برای دریافت واکسن کرونا در سامانه ثبت می‌شود
وی بیان کرد: ثبت‌نام افراد پرخطر در سامانه ثبت می‌شود و به محض اینکه واکسن کرونا در اختیار قرار بگیرد تزریق انجام می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان  اضافه کرد: کادر درمان، بیماران قلبی و عروقی از جمله گروه‌های پرخطر هستند.
دانایی ابراز داشت: ۱۳ هزار و ۶۸۲ بیمار دیابتی در سامانه سیب مربوط به استان سمنان ثبت شده است و بیش از یک میلیون بیمار دیابتی در کشور وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی استان سمنان از میانگین کشوری بالاتر است و علت اصلی سالمندی است.
وی ادامه داد: توزیع انسولین قلمی در چند برند دچار مشکل شده بود و کمبود در استان و کشور رخ داد و اکنون طبق برنامه‌ریزی‌های وزارتخانه ای مشکل بهبودیافته و کمبودی نیست و با تمهیدات اندیشیده شده امید است دیگر مشکلی پیش نیاید.
وی بیان کرد: مرکز فوق تخصصی برای درمان بیماری‌های ریوی و گوارشی در سمنان افتتاح شد و خدمتی ارزشمند برای مردم استان سمنان محسوب می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان تصریح کرد: مرکز سوانح و سوختگی و سرطان از دیگر نیازهای مهم استان سمنان است و با کمک خیران حداکثر تا ۶ ماه دیگر افتتاح شود.

بیرون کشیدن پیکر بی‌جان پسر بچه جیرفتی از رودخانه

 کد خبر: ۲۳۶۵۱۴

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
شهردار جیرفت با بیان اینکه پیکر بی‌جان پسربچه جیرفتی از رودخانه بیرون کشیده شد گفت: عملیات جستجوی این کودک بعد از پنج ساعت به اتمام رسید.
به گزارش صبحانه،نعمت‌الله حسین‌زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از اتمام عملیات جستجوی کودک غرق شده در رودخانه مَلَنتی این شهر خبر داد.

وی زمان اطلاع غرق شدگی یک کودک در رودخانه ملنتی را ظهر امروز اعلام کرد.
شهردار جیرفت با بیان اینکه عملیات جست و جو با همکاری هلال احمر انجام شد، گفت: پس از پنج ساعت جسد این کودک با تلاش‌های نیروهای ‌تش‌نشانی کشف شد.
وحید شاهرخی مدیر هلال‌احمر جیرفت نیز به ایرنا گفت: در پی جمع شدن آب در منطقه‌ای از رودخانه، این پسربچه در قسمت عمیق گودی گیر کرده بود و نیروهای هلال احمر نتوانستند غریق را بیرون بکشند. وی افزود: درنهایت مجبور شدیم از آتش‌نشانی کمک بگیریم.
مَلنتی یکی از رودخانه‌های فصلی و وحشی جیرفت است که از وسط این شهر می‌گذرد.

برخی منابع عنوان می‌کنند این پسربچه در کانالی که مربوط به فاضلاب زندان جیرفت که در رودخانه ملنتی سرریز می‌شده غرق شده است.

۱۳۹۹ دی ۲۸, یکشنبه

محیط زیست خوزستان: وجود فاضلاب در آب شرب اهواز تایید شد

 


تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۲۸ دی ۱۳۹۹
محمدجواد اشرفی روز شنبه در وبینار (همایش از طریق وب) پرسش و پاسخ با سمن‌های محیط زیستی با موضوع "هوای پاک، تعهد مسوولان، مشارکت مردم" به مناسب هفته هوای پاک حضور پیدا کرد.

محیط زیست خوزستان

  رویداد۲۴ مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان نسبت به صدور مجوز انتقال آب تا پایان امسال هشدار داد و اظهار داشت: انجمن‌ها مکاتبات زیادی با سازمان حفاظت محیط زیست درباره تشریح وضعیت خوزستان و جلوگیری از انتقال آب از سرشاخه رودخانه‌ها داشته اند.

وی در ادامه تصریح کرد: واقعیت بد این است؛ با وجودی که خوزستان زیر تاثیر مستقیم هر گونه انتقال آب از سرشاخه‌های کارون است، اما در بررسی انتقال آب از اداره کل محیط زیست خوزستان دعوت و نظرخواهی نمی‌شود و فقط از استان‌هایی که محل اجرای پروژه و عملیات فیزیکی هستند دعوت می‌شود.

اشرفی اضافه کرد: این موضوع را بار‌ها غیرمستقیم و شفاهی در ماموریت‌هایی که به تهران داشتیم گوشزد کردیم؛ در این زمینه هم نسبت به تبعات انتقال آب برای کشاورزی و نخیلات و هم مسایل اجتماعی را بیان کردیم.

وی با اشاره به اختصاص اعتبار برای اجرای طرح انتقال آب کارون از محل بودجه، ادامه داد: من هم روند خوبی را برای موضوع انتقال آب نمی‌بینم و در صورتی که مدیران و نمایندگان استان، لابی بیشتری نکنند تا پایان امسال پاسخ مثبت به مراجع مربوطه برای انتقال آب داده می‌شود.

اشرفی افزود: من هم از انجمن‌ها می‌خواهم در این زمینه به ویژه از طریق نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطالبه‌گری داشته باشند و ما نیز از نمایندگان این را درخواست کردیم.

انتقال کارخانه کربن از محدوده اهواز


اشرفی همچنین گفت: با توجه به آلودگی کارخانه کربن اهواز، این کارخانه باید از محدوده شهری منتقل شود.

وی بیان کرد: بر اساس پیگیری گذشته، وضعیت این کارخانه به نسبت گذشته بهتر شده، اما با توجه به ماهیت آن که تولید دوده است، حتی با وجود فیلتر‌ها نیز دوده در محیط منتشر می‌شود بنابراین علاوه بر پایش مستمر، انتقال این کارخانه به خارج از اهواز طبق ماده ۱۴ قانون هوای پاک باید انجام گیرد.

اشرفی ادامه داد: انتقال کارخانه کربن در کارگروه‌های استانی مطرح و نظر این کارگروه به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام شده که امیدواریم با تامین زمین و اعتبار موردنیاز، این اقدام انجام شود.

وی درباره کارخانه کربن دزفول نیز عنوان کرد: این کارخانه از نظر استقرار و انتشار دوده در محیط پیرامونی، در شرایط موقعیت قابل قبول است، اما تنها مشکل این کارخانه مربوط به آلاینده‌های گازی بوده که قرار است با تمهیداتی این وضعیت بهبود یابد.

مصرف مازوت ممنوع است


دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای خوزستان با بیان اینکه استفاده از مازوت در نیروگاه‌ها ممنوع است، گفت: استفاده از مازوت در شرایط خاص و در بازه محدود، مشروط به تمهیدات ویژه برای جلوگیری از انتشار آلاینده‌ها و نصب در دودکش‌هاست که این اتفاق در نیروگاه رامین اهواز و سایر نیروگاه‌های کشور رخ نداده است.

وی با تاکید بر مخالف محیط زیست با مصرف مازوت، عنوان کرد: استفاده از مازوت در نیروگاه رامین پارسال در مراجع قضایی مطرح شده و رای دادگاه بدوی نیز صادر شده که در صورت تایید رای در دادگاه تجدیدنظر، اعلام می‌شود.

مسئله فلر‌ها در کوتاه مدت قابل حل نیست

اشرفی همچنین درباره آلودگی ناشی از فلر‌های نفتی (مشعل‌ها)، در خوزستان و اهواز ابراز کرد: مساله فلر‌های نفتی به دلیل تحریم‌ها در کوتاه مدت قابل حل نیست و روند اجرای طرح‌های جمع آوری گاز‌های همراه نفت کند شده است.

وی بیان کرد: طرح جمع آوری گاز‌های همراه نفت با عنوان طرح "آماک" در دهه ۷۰ آغاز و اقدامات مناسبی برای جمع آوری و استفاده بخشی از گاز‌ها به عنوان خوراک پتروشیمی‌ها صورت گرفت.

اشرفی ادامه داد: پیگیری‌های گذشته منتج به عقد قرارداد‌هایی در خوزستان به ویژه محدوده‌هایی که فلر‌های بیشتری وجود دارد، شده که امیدواریم افق روشنی در این زمینه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: طرح جمع‌آوری گاز‌های همراه در غرب کارون در شهر‌های اهواز و هویزه با قرارداد سه میلیارد دلاری میان وزارت نفت و هلدینگ خلیج فارس، آغاز شده که این گاز‌ها به شرکت گاز بیدبلند۲ و پتروشیمی مارون منتقل خواهد شد، همچنین طرح‌هایی در شرکت نفت و گاز مارون در حال اجراست.

اشرفی گفت: مطالبه برای جمع آوری گاز‌های همراه نفت در تمام جلسات مطرح شده و بر همین اساس ایجاد زیرساخت برای جمع آوری گاز‌های همراه نفت آغاز شده است.

وی بیان کرد: ما فرار رو به جلو نداریم و پیگیری مطالبات مردمی را وظیفه خود می‌دانیم و در محیط زیست علاوه بر پیگیری قضایی، پیگیری مجدانه‌ای برای برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌ها انجام شده است.

امسال مالچ پاشی نفتی نداریم

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در ادامه با بیان اینکه خوزستان امسال ظرفیت استفاده از مالچ نفتی را ندارد بیان کرد: قرار بود به مدت یک سال مالچ پاشی نفتی صورت نگیرد، اما امسال مقرر شده که برای بعضی از استان‌ها از مالچ نفتی استفاده شود.

وی گفت: نظر ما درباره استفاده از مالچ نفتی همان نظر قدیم است؛ مالچ نفتی مطلوب ما هم نیست، اما اکنون برای اهدافی که داریم غیر از این نوع مالچ، نمونه دیگری وجود ندارد.

اشرفی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست بیش از ۶۰ نمونه مالچ زیستی را در کشور آزمایش کرده که تنها ۲ نمونه موفق به گذراندن آزمایش‌ها شدند که اکنون در مرحله پایلوت (آزمایش) هستند.

اختلاط آب شرب و فاضلاب در پردیس اهواز

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان همچنین در پاسخ به مسایل مطرح شده درباره اختلاط آب شرب و فاضلاب، با اشاره به آزمایش آب شرب در ۹ نقطه اهواز توسط آزمایشگاه محیط زیست خوزستان، تصریح کرد: این مساله وظیفه قانونی محیط زیست نبوده، اما این نمونه‌برداری‌ها انجام شده و نتایج آن نشان می‌دهد غیر از یک مورد در منطقه پردیس اهواز (که موضوع خاصی بوده) بقیه مناطق آلودگی خاصی نداشتند.

وی ادامه داد: اختلاف نظر درباره ادغام آب شرب و فاضلاب همیشه میان بهداشت و آبفا وجود داشته و در آخرین جلسه شورای سلامت مقرر شده بود که کارگروه داخلی میان این دو دستگاه برای هماهنگی در نمونه‎‌برداری‌ها انجام شود.

اشرفی بیان کرد: فرآیند تصفیه پساب‌های خمیرمایه و الکل‌سازی پیچیده است و در کشور ما این تکنولوژی هنوز به طور کامل مستقر نشده است.

وی با بیان اینکه تصفیه پساب‌های کارخانه خمیرمایه دزفول در سه سال گذشته روند مناسبی داشته، گفت: این کارخانه در تصفیه پساب پیشتاز بوده و توانسته آلودگی خروجی را تاحد زیادی کاهش دهد؛ فعالیت بی‌هوازی را نیز آغاز کرده و امیدواریم فاضلاب تخلیه شده بهبود یابد.

به گفته وی، قرار است پساب این کارخانه بازچرخانی شود و بخشی برای صنعت و بخش دیگری برای آبیاری فضای سبز استفاده شود.

دبیر کارگروه پسماند خوزستان با بیان اینکه مدیریت صحیح پسماند در مدفن زباله‌های شهر اهواز در منطقه صفیره صورت نمی‌گیرد، بیان کرد: در این سایت، زباله‌های تلمبار و گاهی به دلیل عوامل محیطی و یا انسانی دچار آتش سوزی می‌شود.

وی گفت: در ۶ ماهه گذشته پیگیری زیادی صورت گرفته و حساسیت در شهرداری و مراجع نظارتی ایجاد شده است؛ همچنین اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان اختصاص اعتبار به ساماندهی مدفن پسماند اهواز از محل صندوق ملی را پیگیری کرده که در صورت تحقق، نسبت به آن اطلاع رسانی می‌شود.

اشرفی افزود: این اعتبارات برای ساخت سلول دفن پسماند و بهبود روش فعلی هزینه خواهد شد و برنامه‌های شهرداری را برای این اقدامات دریافت و به انجمن‌ها برای پایش، اعلام می‎کنیم.

وی با بیان اینکه سوءمدیریت پسماند‌ها حساسیت زیادی ایجاد کرده است، عنوان کرد: بر اساس وظیفه قانونی، مساله پسماند‌ها در دو دسته پسماند‌های شهری و ویژه در ادارات شهرستانی پیگیری شده است.

اشرفی با اشاره به اینکه متولی مناطق گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری است، اضافه کرد: آلودگی پسماند در مناطق گردشگری از جمله مال‌آقا در باغملک را تصدیق می‌کنیم و در این زمینه آموزش و فرهنگسازی را در دستورکار قرار داده‌ایم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به اهمیت کیفیت سوخت در آلودگی هوا، گفت: بنزین یورو ۴ در خوزستان، هم اکنون فقط در بخشی از جایگاه‌های اهواز توزیع می‌شود و در سایر شهر‌های استان عرضه نمی‌شود که این موضوع در حال پیگیری از طریق شرکت پخش فرآورده‌های نفتی است.

اشرفی افزود: تا سه ماه گذشته بنزین یورو ۴ در پالایشگاه آبادان با کیفیت مناسب تولید و در مراکز عرضه می‌شد، اما اکنون به دلیل مشکلات فنی امکان تولید این نوع سوخت در پالایشگاه آبادان وجود ندارد به همین دلیل فقط نیاز اهواز با توجه به حجم بالای تردد خودرو و آلودگی هوا عرضه می‌شود.

وی یک ماه پیش فعالیت‌های نفتی و کیفیت پایین بنزین را از جمله عوامل آلودگی هوای اهواز اعلام کرده و گفته بود: حدود ۶۰ درصد بنزین مراکز عرضه سوخت در اهواز با استاندارد یورو۴ است، اما باید گفت همه این سوخت توزیع شده دارای استاندارد لازم نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد: بنابراین در مکاتبات متعددی با پالایشگاه آبادان، درخواست ارتقای کیفیت سوخت و افزایش توزیع بنزین یورو۴ را مطرح کردیم.

کوره‌های زغال در زعفرانیه

اشرفی، همچنین از فعالیت کوره‌های زغال در منطقه زعفرانیه اظهار بی‌اطلاعی کرد و افزود: کارشناسان این اداره کل از این منطقه بازدید و گزارش خواهند داد که در صورت تایید، نسبت به برخورد قانونی و تعطیلی آن‌ها اقدام می‌شود.

وی ادامه داد: قطع درخت در روستای شموس به اداره منابع طبیعی اطلاع داده شده و از طریق محیط زیست نیز پیگیری می‌شود.

اشرفی بیان مرد: درختکاری در زمین‌های ملی از وظایف منابع طبیعی است، اما حسب وظایف فرهنگسازی و آموزش، در این زمینه اقداماتی انجام شده که آخرین آن‌ها درختکاری در اندیمشک در روز گذشته با همکاری سمن‌ها بوده است.
 

احیا تالاب بامدژ

وی از کلنگ زنی پروژه‌ای برای بهبود وضعیت آبگیری تالاب بامدژ تا پایان امسال نیز خبر داد و گفت: با توجه به حساسیتی که نسبت به تالاب بامدژ داریم، پاسگاه محیط بانی در محدوده این تالاب احداث و نیرو‌هایی برای برخورد با تعرض‌های غیرقانونی در آن مستقر شده‌اند که تاثیر آن‌ها در ۲ ماه گذشته مشخص بوده است.

اشرفی افزود: علاوه بر نظارت بر تالاب، برنامه‎ریزی برای تخریب محمیه‌ها (دامگاه‌ها) صورت گرفته و چندین نوبت با هماهنگی نیروی انتظامی انجام شده است.

وی همچنین درباره ۲ نوبت سرقت از اداره حفاظت محیط زیست مسجدسلیمان گفت: این حادثه در هیچکدام از شهرستان‌ها سابقه نداشته و تمهیداتی برای نصب کنترل کننده‌ها انجام شده است.

وضعیت هوای اهواز مهرماه تا دی

بر اساس گزارش اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان از وضعیت کیفت هوای کلانشهر اهواز در ماه‌های مهر تا دی امسال، تعداد روز‌های ناسالم برای همه گروه‌ها، در مقایسه با ۲ سال پیش، بیش از ۲ برابر شده، اما تعداد روز‌های ناسالم برای گروه‌های حساس کاهش داشته است.

طبق این گزارش، تعداد روز‌های ناسالم برای همه گروه‌ها در فاصله مهر تا دی امسال ۳۱ روز، در سال ۹۸، ۱۵ روز و در سال ۹۷، ۱۲ روز بوده است. همچنین در این بازه زمانی تعداد روز‌های ناسالم برای گروه‌های حساس در امسال ۴۵ روز، در سال ۹۸، ۶۶ روز و در سال ۹۷، ۶۵ روز بوده است.

از ۲۶ دی تا دوم بهمن به عنوان هفته ملی هوای پاک نامگذاری شده است. شعار امسال " هوای پاک، تعهد مسوولان، مشارکت مردم" اعلام شده است. بر اساس تقویم شعار‌های ایام هفته هوای پاک در روز جمعه ۲۶ دی روز آموزش و هوای پاک؛ شنبه ۲۷ دی روز صنعت و هوای پاک؛ یکشنبه ۲۸ دی روز طبیعت و هوای پاک؛ دوشنبه ۲۹ دی روز قانون و هوای پاک؛ سه شنبه ۳۰ دی روز مدیریت منابع آلاینده و هوای پاک؛ چهارشنبه یکم بهمن مشارکت مردمی و هوای پاک و پنجشنبه دوم بهمن تعهد مسوولان و هوای پاک اعلام شده است.

۱۳۹۹ دی ۲۱, یکشنبه

سرعت کند اینترنت همچنان مانعی بزرگ بر سر راه تحصیل دانش آموزان

 سرعت کند اینترنت همچنان مانعی بزرگ بر سر راه تحصیل دانش آموزان

کد مطلب: ۷۲۷۹۴
تاریخ انتشار:دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۴۹
در سفر محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات به زابل مشکل سرقت سیم‌های تلفن در زابل هیچگاه از سوی مدیران بومی مطرح نشد تا بزرگ‌ترین مشکل شهروندان در خصوص ارتباطات مسکوت بماند.
سرعت کند اینترنت همچنان مانعی بزرگ بر سر راه تحصیل دانش آموزان
به گزارش اوشیدا؛ با انتشار ویروس کرونا در ایران و غیرحضوری شدن مدارس از طریق آموزش در فضای مجازی بسیاری از مشکلات از قبیل عدم آنتن‌دهی تلفن همراه و نبود اینترنت خانگی در روستاها بیشتر به چشم می‌آید.

در همین رابطه برخی از والدین دانش‌آموزان با گلایه از عدم آنتن‌دهی و قطعی مکرر اینترنت خانگی در فصل امتحانات نوبت اول خواستار رفع این مشکلات از سوی مسئولان امر شدند.


قطع اینترنت باعث افسردگی فرزندم شد

معصومه سرگلزایی یکی از شهروندان سیستانی ساکن شهرستان زابل در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: در انتهای خیابان امام خمینی (ره) زابل که به ده ورقه معروف است اینترنت به‌سختی متصل می‌شود و فرزند کلاس چهارمی ما مجبور است بر روی سقف خانه به تحصیل بپردازد.

وی افزود: برای آنتن‌دهی تلفن همراه باید به روی سقف خانه برویم تا سرعت اینترنت کمی بهبود یابد، در بسیاری از نقاط مختلف شهر زابل این مشکل وجود دارد و مربوط به یک محله خاص نیست.

این مادر سیستانی بیان کرد: در یکی از امتحانات مجازی قطع شدن اینترنت باعث شد تا نیمی از سؤالات بدون پاسخ بماند و این موضوع باعث افسردگی فرزندم شده است.


سرقت سیم های تلفن معضل اصلی در سیستان


محمد رضایی یکی دیگر از شهروندان سیستانی در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: اینترنت‌های خانگی نسبت به اینترنت همراه سرعت و قیمت بهتری دارند اما بزرگ‌ترین معضلی که با آن در زابل روبه‌رو هستیم سرقت سیم‌های تلفن ثابت است که باعث قطعی چندماهه آن می‌شود.

وی افزود: از طرفی شرکت مخابرات نیز درصورتی‌که باید در کوتاه‌ترین زمان مشکلات را رفع کند، آن را پشت‌گوش انداخته و ماه‌ها سیم‌کشی جدید را طول می‌دهد.

رضایی خاطرنشان کرد: بسیاری از شهروندان در زابل روزانه با سرقت سیم‌های تلفن روبه‌رو می‌شوند که این موضوع باعث نگرانی آنها در فصل امتحانات دانش‌آموزان نیز شده است.

این در حالی است که در سفر محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات به زابل مشکل سرقت سیم‌های تلفن در زابل هیچگاه از سوی مدیران بومی مطرح نشد تا بزرگ‌ترین مشکل شهروندان در خصوص ارتباطات مسکوت بماند.


اینترنت خانگی به روستاهای سیستان می آید

محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: استان سیستان و بلوچستان مشکلاتی زیادی در خصوص ارتباطات دارد که باید به همه آنها رسیدگی شود.

وی افزود: وعده‌های خوبی در سفر وزیر ارتباطات داده شد که از مهم‌ترین آنها می‌تواند به راه‌اندازی شبکه اینترنت در روستاهای بالای ۲۰ خانوار است اشاره کرد.

سرگزی بیان کرد: همچنین اجرای فیبر نوری در شهرهای زهک، جزینک، محمدآباد و علی‌اکبر به طول ۷۵ کیلومتر نیز از دیگر مصوبات این سفر است که باعث ارتقای سرعت اینترنت در این شهرها خواهد شد.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در روستاهای بالا ۵۰۰ خانوار نیز مقرر شده است تا شبکه اینترنت خانگی راه‌اندازی شود که این موضوع می‌تواند مشکلات بسیاری از روستاهای منطقه سیستان را حل کند.

وی همچنین گفت: ایجاد مسیرهای پشتیبان در شهرهای شمال استان برای جلوگیری از قطعی اینترنت از دیگر موضوعاتی است که در آینده اجرایی خواهد شد.

با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار نداریم

کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار ن...