1399-03-17 09:13
تنظیم اندازه قلم
پ
2:19
کد خبر:148548
کودک آزار فضای مجازی در خراسان شناسایی شد
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی از دستگیری زن کودک آزار در محیط اینستاگرام خبر داد که موجب تشویش و جریحه دار شدن افکار عمومی در فضای مجازی شده بود.
پايگاه اطلاع رساني پليس فتا: سرهنگ جواد جهانشيري، رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی درتشریح خبر اظهار داشت: با رصد و پايش فضاي سايبري و باتوجه به حجم بالای گزارشات مردمی واصله به سایت رسمی پلیس فتا مبنی بر پیگیری زودهنگام و برخورد با مسبب ایجاد تصاویر دلخراش و فیلم های کوتاه از کودک آزاری مادر جوان نسبت به فرزند خردسالش در فضاي اينستاگرام، رسیدگی به این موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان سایبری قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا استان خراسان رضوی با بررسی موضوع و تحقیقات فنی موفق به شناسايي عامل كودك آزاري در فضاي سايبر شدند و پس از شناسایی متهم و هماهنگی با مراجع قضایی، وی را به همراه ادله ديجيتالي مربوطه به پليس فتا انتقال دادند.
این مقام انتظامی ادامه داد: طی تحقیقات صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس، متهم كه خانمی جوان بود در خصوص علت و انگيزه ارتكاب جرم كودك آزاري مدعي شد که تحت تاثير و فشار رواني از سوي فردي كه با وي در فضاي سايبرآشنا شده قرار گرفته است و این فرد غريبه از وي خواسته است تا با ارسال تصاويري از فرزند خردسالش او را در جمع آوري دنبال كننده در فضای مجازی همراهي كند تا از اين طريق بتوانند آمار بازدیدکنندگان و دنبال شوندگان در شبکه اجتماعی اینستاگرام را افزایش دهند.
سرهنگ جهانشيري گفت: تحقيقات نهايي كارشناسان و ادله ديجيتالي مكشوفه از وي، دلالت بر صحت گفته هاي متهم دستگير شده بود كه در نهایت با دستور قضايي حكم بازداشت زن جوان جهت بررسي سلامت رواني و پزشكي وي صادر شد.
اين مقام مسئول با اشاره به ماده 746 قانون رسيدگي به جرايم رايانه اي خاطر نشان کرد: احصاء و رویت انتشار هرگونه کلیپ در فضای مجازی با عناوین كودك آزاري، همسر آزاري، دگر آزاري، حیوان آزاری و سایر موارد که سبب تشویش اذهان عمومي و جريحه دار شدن افكار عمومي گردد مشمول قانون رسيدگي به جرايم رايانه اي شده و با مجرم برخورد قانوني مناسب صورت خواهد پذيرفت؛ البته شايان ذكر است بازنشر فيلم و تصاوير منتشر شده نيز مشمول پيگرد قانوني خواهد بود.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی با اعلام مساعد بودن اوضاع بالینی کودک آسیب دیده تصریح کرد: برابر تعاملات برون سازمانی هم اکنون نتایج بررسی ها و یافته های فنی و انتظامی این پلیس به منظور اقدامات لازم و قانونی، در اختیار سایر نهادها و سازمان های ذی ربط نظیر سازمان بهزیستی قرار گرفته است.
این مقام سایبری با تأکید بر نظارت مستمر والدین بر فعالیت های مجازی و وب گردی فرزندان خود، به هموطنان توصیه کرد: جهت حفظ كيان خانواده و اصالت فرهنگ ايراني اسلامي، فضاي سايبري را با اهمیت تلقي كنند و از هرگونه انتشار مطلب يا تصاويري كه با فرهنگ ايراني اسلامي سنخيت داشته پرهیز نمایند و نسبت به ارتقاء دانش و آگاهی خود از آسیب ها و تهدیدات سايبري به خصوص شبکه های اجتماعی تلاش کنند.
سرهنگ جهانشیری از کاربران فضای مجازی خواست: درصورت مشاهده موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به نشانى www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی ثبت کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر