۱۳۹۹ مهر ۱۱, جمعه

گرانی تحصیل در شرایط کرونایی/ زنگ خطر ترک تحصیل در خراسان جنوبی به صدا درآمد

 

گرانی تحصیل در شرایط کرونایی/ زنگ خطر ترک تحصیل در خراسان جنوبی به صدا درآمد.

۰۸ مهر ۱۳۹۹

گروه استان‌ها- با آغاز سال تحصیلی متفاوت قیمت گوشی و لپ‌تاب روند صعودی در پیش گرفته و گرانی‌هایی که هم برای معلم و هم برای دانش آموزان و اولیا دردسرهایی ایجاد کرده و در برخی مناطق روستایی که توان خرید گوشی پیشرفته نیست خطر ترک تحصیل پیش بینی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، همه چیز با آمدن کرونا تغیر کرده است. تا قبل از آمدن این ویروس ناخوانده دانش‌آموزان با حضور در کلاس درس از آموزش حضوری بهره می‌گرفتند اما از وقتی کرونا آمده است شرایط ادامه تحصیل سخت شده است.

دغدغه‌های دانش ‌آموزان و والدین برای تامین لوازم الکترونیکی مورد نیاز از جمله تلفن همراه پیشرفته، تبلت و لپ تاپ بیشتر از گذشته شده و آن چه این روزها مانع و سد بزرگی برای تامین این وسایل و برخورداری از آموزش مجازی است گرانی افسار گسیخته و تغییر قیمت لحظه‌ای این ابزار ارتباطی است.

یکی از والدین دانش آموزان نقاط مرزی خراسان جنوبی که معتقد است همه درامد زندگیمان از محل فروش محصولات کشاورزی است و در سال‌های خشکسالی درآمد آنچنانی نداریم چه برسد تا اینکه بتوانیم گوشی گران برای فرزندان خود بخریم گفت: در نقاط روستایی و مرزی زندگی می‌کنیم سرمان از گوشی پیشرفته در نمی‌آید وقتی برای گرفتن گوشی به شهر مراجعه کردیم گفتن باید حداقل 4 میلیون تومان هزینه کنید و این مبلغ برای ما خیلی زیاد است.یکی دیگر از والدین دانش اموز نیز با بیان اینکه خرید یک گوشی هوشمند و چند دفتر و خودکار سه میلیون تومان می‌شود بیان کرد: حقوق ماهیانه‌ام دو میلیون تومان است و با گرانی مایحتاج زندگی و اجاره بهای مسکن چگونه می‌توانم زمینه تحصیل فرزندم را فراهم کنم؟ دو فرزند محصل دارم که خودتان حساب کنید باید چقدر هزینه کنم.

در کنار همه این مسائل گران بودن بسته‌های اینترنتی که حتی برای یک خانواده معمولی و متوسط جامعه نیز هزینه زیادی به همراه دارد، نیز مزید بر علت شده و به‌صورت طبیعی برای خانواده‌های محروم و مستضعف جامعه مشکل‌ساز شده است.

یکی دیگر از والدین بیرجندی گفت: تدریس حضوری معلم هم بسیار با سرعت انجام می‌شود و فرزندم گلایه دارد که هنوز درس را یاد نگرفته‌ایم درس بعدی تدریس می‌شود.

یکی از معلمانی که در روستاهای استان مشغول کار آموزش است با گلایه از افزایش قیمت لپ تاپ به خبرنگار تسنیم گفت: گرانی‌ها در بازار موبایل و لپ تاپ نه تنها برای دانش آموزان بلکه برای ما معلمان مشکل است چرا که باید هم حضوری کلاسهای درس را برگزار کنیم و هم با درست کردن کلیپ در سامانه شاد برای دانش اموزان اقدام به آموزش کنیم و با این گرانی‌ها در بازار موبایل و لپ تاپ کار را برای معلمان هم سخت کرده است.

یک فروشنده موبایل و لپ تاپ نیز با بیان اینکه قیمت تبلت به صورت روزانه در حال تغییر است گفت: افزایش قیمتها در بازار تلفن همراه هم دیده می‌شود.

وی اظهار داشت: از 15 شهریورماه تا کنون لپ تاپ هم روند افزایشی داشته آن طور که لپ تاپی که تا قبل از این با قیمت 8 میلیون تومان فروخته می‌شد حال به 22 میلیون تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه تلفن همراه و لوازم الکترونیک نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم ضمن تایید افزایش قیمت موبایل و لپ تاب گفت: از 15 شهریورماه تاکنون شاهد افزایش 50 درصدی قیمت گوشی موبایل بوده‌ایم.

موسوی افزود: قیمت تلفن همراه و لپ تاپ در نواسان است اما از زمان بازگشایی مدارس تاکنون روند صعودی به خود گرفته است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار نداریم

کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار ن...