۱۳۹۸ تیر ۲۲, شنبه

کاهش موارد کودک آزاری در رفسنجان

موارد کودک آزاری در رفسنجان کاهش یافته است
رفسنجان - رئیس اداره بهزیستی رفسنجان گفت: موارد کودک آزاری در رفسنجان نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود حیدری چهارشنبه شب در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی اظهار داشت: هفته بهزیستی از ۲۲ تا ۲۸ تیر ماه است و ۲۵ تیرماه روز ویژه بهزیستی است که باید شرح وظایف و توان خود را برای جامعه هدف به منصه ظهور بگذاریم.
وی شعار هفته بهزیستی را «بهزیستن در گام دوم، شفافیت، توانمند سازی و ارتقا سلامت اجتماعی» اعلام کرد و افزود: بهزیستی با چند هدف کمک به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست، دختران فراری، زنان آسیب دیده، کودک آزاری و همسرآزاری، سالمند آزاری و بحث هایی که خانواده ها را دچار تزلزل می کند تشکیل شد و در کنار آن بحث توانمندسازی معلولین و خدمت رسانی به آنان شکل گرفت.
وی بیان کرد: در بحث اورژانس اجتماعی مداخلات در بحران ها با همکاری واحد مددکاری اورژانس انجام شده و ساماندهی می شود و در کنار آن برخی آموزش ها نیز وجود دارد.
حیدری با بیان اینکه وظیفه بهزیستی تامین مسکن نیست بلکه وظیفه روان سازی روند کار را برای مددجویان داریم، یادآور شد: امسال جامعه هدف ما بسته به فعالیت های سازمان سنجیده می شود و در کنار آن نیاز به مشارکت های مردمی و فکری داریم.
رئیس اداره بهزیستی رفسنجان با بیان اینکه آمار کودک آزاری نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، تصریح کرد: سال گذشته یک بحران جدی در این مورد داشتیم اما از ابتدای سال ۹۸ نزیک به پنج یا شش مورد کودک آزاری داشتیم که نیاز به مداخله داشته و ساماندهی شده اند بدین صورت که اگر عدم صلاحیت خانواده تایید شد کودک از خانواده جدا می شود و تا زمانی که دستور مراجع قضایی دال بر سلامت روان خانواده نباشد کودک به خانواده بازگردانده نمی شود.
حیدری با اشاره به حوزه توانبخشی بهزیستی عنوان کرد: این حوزه ویژه معلولان است که به آنها خدمات مستمر، غیر مستمر و حمایتی ارائه می شود. خدمات مستمر مانند بخش اجتماعی حقوق مستمری به فرد معلول واجد شرایط داده می شود و خدمات غیر مستمر همان خدمات شهروندی کلینیکی است که به معلولان داده می شود.
وی با اشاره به اینکه از هر ۱۰۰۰ نفر یک نفر معلول داریم که اصلاً خوب نیست و هزینه بسیار بالایی برای خانواده و جامعه دارد، یادآور شد: بهزیستی در این خصوص آموزش ها، آزمایشات ژنتیک و مشاوره ها را دارد.
رئیس اداره بهزیستی رفسنجان در ادامه ابراز داشت: بحث پرسشگری را از مدارس شروع کردیم و آموزش های مقدماتی را به دانش آموزان ۱۶ و ۱۷ ساله می دهیم و بعد دانش آموزان پرسشنامه ها را تکمیل کرده و در مرحله بعد به خانواده ها مشاوره داده می شود.
حیدری خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۷۰۰ نفر در بحث فرزند پروری، ۳۰۰ نفر در آموزش های پیش از ازدواج و ۸۰۰ نفر در بحث مهارت های زندگی آموزش انجام شد.
رئیس اداره بهزیستی رفسنجان با اشاره به بیماری تنبلی چشم کودکان گفت: این طرح در ماه های آبان و آذر هرساله اجرا می شود و امسال جامعه هدف ما ۱۶ هزار نفر از کودکان سه تا شش ساله هستند که هر ساله نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ نفر این بیماری را دارند اگر کودک به مدت چهار هفته درمان نشد در سن بالاتر نابینا می شود.
حیدری با اشاره به این مطلب که در رفسنجان ۷ مرکز و دفتر مشاوره ای وجود دارد که با تعرفه های دولتی خدمات ارائه می دهند، افزود: در رفسنجان سه مرکز اقامت میان مدتی برای افراد معتاد بالای ۱۸ سال وجود دارد و در سن زیر ۱۸ سال این افراد تحت نظر دارویی قرار می گیرند. افراد به صورت خودمعرف به این مراکز مراجعه کرده و از ۲۱ روز تا یکماه تحت درمان قرار می گیرند.
کد خبر 4663813

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار نداریم

کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ کد خبر :  ۳۶,۸۳۶ ۲۵ آبان ۱۴۰۰  ۲۰:۳۳ با وجود ۱۳ متولی در حوزه حقوق کودک، اما اطلاعاتی از آن در اختیار ن...